nwsweb.git
6 years agoA követő kódot frissítettem. master
Tamás Dévai [Tue, 24 Mar 2015 13:41:52 +0000 (14:41 +0100)]
A követő kódot frissítettem.

6 years agoA követő kódot frissítettem.
Tamás Dévai [Tue, 24 Mar 2015 13:26:24 +0000 (14:26 +0100)]
A követő kódot frissítettem.

6 years agolétrehoztam egy egyéb sezekciót
Tamás Dévai [Tue, 17 Mar 2015 14:14:57 +0000 (15:14 +0100)]
létrehoztam egy egyéb sezekciót

6 years agoBeállítom a mysql kliens karakterkódolását
Tamás Dévai [Tue, 17 Mar 2015 14:06:21 +0000 (15:06 +0100)]
Beállítom a mysql kliens karakterkódolását

6 years agoÖsszevárom az egyess táblákba tartozó eredményeket.
Tamás Dévai [Tue, 17 Mar 2015 14:05:29 +0000 (15:05 +0100)]
Összevárom az egyess táblákba tartozó eredményeket.

6 years agoTypo
Tamás Dévai [Mon, 16 Mar 2015 14:13:37 +0000 (15:13 +0100)]
Typo

6 years agoJavítottam a törlési szekvenciát.
Tamás Dévai [Mon, 16 Mar 2015 14:11:41 +0000 (15:11 +0100)]
Javítottam a törlési szekvenciát.

6 years agoFutási optimalizálás és egy kis refraktoring
Tamás Dévai [Mon, 16 Mar 2015 13:42:48 +0000 (14:42 +0100)]
Futási optimalizálás és egy kis refraktoring

6 years agoKész az mind a két sql export és a syncronizálás is
Tamás Dévai [Fri, 27 Feb 2015 09:30:21 +0000 (10:30 +0100)]
Kész az mind a két sql export és a syncronizálás is

6 years agoÁtírtam az évszámot.
Tamás Dévai [Tue, 24 Feb 2015 16:15:20 +0000 (17:15 +0100)]
Átírtam az évszámot.

6 years agoIndico interfész az előadások kinyeréséhez, majd sql generálása a mobil nws és a...
Tamás Dévai [Tue, 24 Feb 2015 16:13:20 +0000 (17:13 +0100)]
Indico interfész az előadások kinyeréséhez, majd sql generálása a mobil nws és a videotorium számára

6 years agoMerge remote-tracking branch 'origin/master'
Tamás Dévai [Fri, 18 Apr 2014 09:34:02 +0000 (11:34 +0200)]
Merge remote-tracking branch 'origin/master'

6 years agoSzeperáltam az egy időben lévő előadásokat egymástól.
Tamás Dévai [Fri, 18 Apr 2014 09:33:44 +0000 (11:33 +0200)]
Szeperáltam az egy időben lévő előadásokat egymástól.

6 years agoA termek ikonjai javítva és pozicionálást is megcsináltam rendesen.
Tamás Dévai [Fri, 18 Apr 2014 09:31:26 +0000 (11:31 +0200)]
A termek ikonjai javítva és pozicionálást is megcsináltam rendesen.

6 years agoMerge branch 'master' of git+ssh://repo.niif.hu/home/martoni/git/nwsweb
Tamás Dévai [Fri, 18 Apr 2014 06:20:05 +0000 (08:20 +0200)]
Merge branch 'master' of git+ssh://repo.niif.hu/home/martoni/git/nwsweb

Conflicts:
twig/templates/menu.html

6 years agominor fix to info page
Zoltan Kiss [Thu, 17 Apr 2014 13:42:07 +0000 (15:42 +0200)]
minor fix to info page

6 years agotransfer and opt prog
Zoltan Kiss [Thu, 17 Apr 2014 13:38:57 +0000 (15:38 +0200)]
transfer and opt prog

6 years ago2014 live id
Zoltan Kiss [Thu, 17 Apr 2014 12:58:12 +0000 (14:58 +0200)]
2014 live id

6 years agopacsirta to maps
Zoltan Kiss [Thu, 17 Apr 2014 09:26:19 +0000 (11:26 +0200)]
pacsirta to maps

6 years agoFelesleges mértékegységeket eltávolítottam.
Tamás Dévai [Thu, 17 Apr 2014 06:48:44 +0000 (08:48 +0200)]
Felesleges mértékegységeket eltávolítottam.

6 years agoMinden kedvenc lett hiba javítva.
Tamás Dévai [Thu, 17 Apr 2014 06:47:54 +0000 (08:47 +0200)]
Minden kedvenc lett hiba javítva.

6 years agoSitya és Dorion ICAL javítások
Tamás Dévai [Wed, 16 Apr 2014 13:38:37 +0000 (15:38 +0200)]
Sitya és Dorion ICAL javítások

6 years agoMegváltozott a mysql eredmény halmaz működése, lekövettem a kódban.
Tamás Dévai [Wed, 16 Apr 2014 09:44:57 +0000 (11:44 +0200)]
Megváltozott a mysql eredmény halmaz működése, lekövettem a kódban.

6 years agoTwitter jQuery plugin csere történt
Tamás Dévai [Wed, 16 Apr 2014 09:43:54 +0000 (11:43 +0200)]
Twitter jQuery plugin csere történt

6 years agoTwitter jquery plugin csere történt.
Tamás Dévai [Wed, 16 Apr 2014 09:41:13 +0000 (11:41 +0200)]
Twitter jquery plugin csere történt.

6 years agomenu w next
Zoltan Kiss [Tue, 15 Apr 2014 14:15:02 +0000 (16:15 +0200)]
menu w next

6 years agoMerge remote-tracking branch 'origin/master'
Tamás Dévai [Tue, 15 Apr 2014 10:46:01 +0000 (12:46 +0200)]
Merge remote-tracking branch 'origin/master'

6 years agoMenük engedélyezve.
Tamás Dévai [Tue, 15 Apr 2014 10:45:17 +0000 (12:45 +0200)]
Menük engedélyezve.

6 years agoÁtírtam a hasteget.
Tamás Dévai [Tue, 15 Apr 2014 10:44:50 +0000 (12:44 +0200)]
Átírtam a hasteget.

7 years agoimg updt
Zoltan Kiss [Fri, 11 Apr 2014 11:12:23 +0000 (13:12 +0200)]
img updt

7 years agoimages added
Zoltan Kiss [Fri, 11 Apr 2014 10:36:21 +0000 (12:36 +0200)]
images added

7 years agomap pictures
Zoltan Kiss [Fri, 11 Apr 2014 10:35:01 +0000 (12:35 +0200)]
map pictures

7 years agoapple touch icons to 2014
Zoltan Kiss [Tue, 1 Apr 2014 10:47:21 +0000 (12:47 +0200)]
apple touch icons to 2014

7 years agosome more 2014 fixin
Zoltan Kiss [Mon, 31 Mar 2014 12:14:36 +0000 (14:14 +0200)]
some more 2014 fixin

7 years agox2k14fix
Zoltan Kiss [Mon, 31 Mar 2014 12:12:37 +0000 (14:12 +0200)]
x2k14fix

7 years agoMaps and locations update
Zoltan Kiss [Mon, 31 Mar 2014 11:51:57 +0000 (13:51 +0200)]
Maps and locations update

7 years agoinfo update 2014
Zoltan Kiss [Mon, 31 Mar 2014 11:51:36 +0000 (13:51 +0200)]
info update 2014

7 years ago2014 update
Zoltan Kiss [Mon, 31 Mar 2014 11:49:00 +0000 (13:49 +0200)]
2014 update

8 years agoMerge branch 'production_patch'
Dévai Tamás [Tue, 26 Mar 2013 13:55:11 +0000 (14:55 +0100)]
Merge branch 'production_patch'

Conflicts:
twig/templates/information.html
twig/templates/maps.html

8 years agoBusz és taxi menetrend
mobil.nws.niif.hu privileged [Tue, 26 Mar 2013 13:18:18 +0000 (14:18 +0100)]
Busz és taxi menetrend

8 years agofavon, favoff helyét visszatettem, ios chrome, osx jó így
mobil.nws.niif.hu privileged [Fri, 22 Mar 2013 12:52:15 +0000 (13:52 +0100)]
favon, favoff helyét visszatettem, ios chrome, osx jó így

8 years agotérképeken finomítottam elrendezés, elevezés szintjén
mobil.nws.niif.hu privileged [Fri, 22 Mar 2013 10:20:28 +0000 (11:20 +0100)]
térképeken finomítottam elrendezés, elevezés szintjén

8 years agoLink az nws.niif.hu desktop változatára
mobil.nws.niif.hu privileged [Fri, 22 Mar 2013 09:29:46 +0000 (10:29 +0100)]
Link az nws.niif.hu desktop változatára

8 years agoLive ID megvaltoztatva
mobil.nws.niif.hu privileged [Fri, 22 Mar 2013 09:04:32 +0000 (10:04 +0100)]
Live ID megvaltoztatva

8 years agoA most erkezett level alapjan frissitettem az informaciokat
mobil.nws.niif.hu privileged [Fri, 22 Mar 2013 09:03:44 +0000 (10:03 +0100)]
A most erkezett level alapjan frissitettem az informaciokat

8 years agoElrontott sorvégek és egyebek korrigálása.
Frank Tamas [Thu, 21 Mar 2013 17:37:38 +0000 (18:37 +0100)]
Elrontott sorvégek és egyebek korrigálása.

8 years agoHozzáadtam a tutoriálok helysz<nét
Dévai Tamás [Mon, 25 Mar 2013 13:31:33 +0000 (14:31 +0100)]
Hozzáadtam a tutoriálok helysz<nét

8 years agoSzállás infók hozzáadaása
Dévai Tamás [Wed, 20 Mar 2013 14:17:09 +0000 (15:17 +0100)]
Szállás infók hozzáadaása

8 years agoTaxi élesítés
Dévai Tamás [Wed, 20 Mar 2013 13:32:09 +0000 (14:32 +0100)]
Taxi élesítés

8 years agoHozzáadtam a taxi elérhetőséget ha netán szükség lenne rá.
Dévai Tamás [Wed, 20 Mar 2013 13:03:11 +0000 (14:03 +0100)]
Hozzáadtam a taxi elérhetőséget ha netán szükség lenne rá.

8 years agoJavított képek a belső térképekhez
Dévai Tamás [Wed, 20 Mar 2013 12:51:28 +0000 (13:51 +0100)]
Javított képek a belső térképekhez

8 years agoFelraktam a menza térképét.
Dévai Tamás [Wed, 20 Mar 2013 12:23:44 +0000 (13:23 +0100)]
Felraktam a menza térképét.

8 years agoLecseréltem az aulás képet az aula kiemelése nélkülire
Dévai Tamás [Wed, 20 Mar 2013 12:22:24 +0000 (13:22 +0100)]
Lecseréltem az aulás képet az aula kiemelése nélkülire

8 years agoHerbieh segítségével önátméretezővé tettem a képeket, nem túl takarékos a sávszélessé...
Dévai Tamás [Wed, 20 Mar 2013 12:21:37 +0000 (13:21 +0100)]
Herbieh segítségével önátméretezővé tettem a képeket, nem túl takarékos a sávszélességel de működik :-)

8 years agoFrissítettem a fav és touch ikonokat.
Dévai Tamás [Wed, 20 Mar 2013 09:47:48 +0000 (10:47 +0100)]
Frissítettem a fav és touch ikonokat.

8 years agoFixáltam pár hiba üzenetet az ical exportban és olvashatóvá tettem a szöveget
Dévai Tamás [Tue, 19 Mar 2013 13:51:52 +0000 (14:51 +0100)]
Fixáltam pár hiba üzenetet az ical exportban és olvashatóvá tettem a szöveget

8 years agoEngedélyeztem a naptárak leltöltését és a shibbolethes belépést
Dévai Tamás [Tue, 19 Mar 2013 13:23:48 +0000 (14:23 +0100)]
Engedélyeztem a naptárak leltöltését és a shibbolethes belépést

8 years agoJavítottam a tudnivalók oldalom hozzáadtam a KTK térkép hivatkozását.
Dévai Tamás [Tue, 19 Mar 2013 13:07:19 +0000 (14:07 +0100)]
Javítottam a tudnivalók oldalom hozzáadtam a KTK térkép hivatkozását.

8 years agoJavítottama térképeket és feltettem a belső térképeket
Dévai Tamás [Tue, 19 Mar 2013 13:01:24 +0000 (14:01 +0100)]
Javítottama térképeket és feltettem a belső térképeket

8 years agoKiszedtem a repoból a config.php-t :-I
Dévai Tamás [Tue, 19 Mar 2013 12:29:33 +0000 (13:29 +0100)]
Kiszedtem a repoból a config.php-t :-I

8 years agoNem szükséges fáljok törlése a repositoriból
Dévai Tamás [Tue, 19 Mar 2013 12:18:29 +0000 (13:18 +0100)]
Nem szükséges fáljok törlése a repositoriból

8 years agoMost jól adtam hozzá a gitignore filet és frissítettem a Twig-t
Dévai Tamás [Tue, 19 Mar 2013 12:17:00 +0000 (13:17 +0100)]
Most jól adtam hozzá a gitignore filet és frissítettem a Twig-t

8 years agoKivezettem a címkéket az előadások oldalára és most már lehet címkére is szűrni
Dévai Tamás [Tue, 19 Mar 2013 12:05:25 +0000 (13:05 +0100)]
Kivezettem a címkéket az előadások oldalára és most már lehet címkére is szűrni

8 years agoLe Lehet szűrni csak szekciókra a szekció ID alapján, a program ellenőrzéséhez kellet.
Dévai Tamás [Tue, 19 Mar 2013 11:18:31 +0000 (12:18 +0100)]
Le Lehet szűrni csak szekciókra a szekció ID alapján, a program ellenőrzéséhez kellet.

8 years agoFrissítettem a tudnivalók oldal és onnan is kiszedtem a buszok menetrendjét
Dévai Tamás [Thu, 14 Mar 2013 08:47:53 +0000 (09:47 +0100)]
Frissítettem a tudnivalók oldal és onnan is kiszedtem a buszok menetrendjét

8 years agoA még nem releváns infókat tartalamzó menüket eltávolítottam.
Dévai Tamás [Thu, 14 Mar 2013 08:32:45 +0000 (09:32 +0100)]
A még nem releváns infókat tartalamzó menüket eltávolítottam.

8 years agoHozzáatam egy .gitignor file-t hogy még véletlenül se comitolja valaki a config.php-t
Dévai Tamás [Thu, 14 Mar 2013 08:31:09 +0000 (09:31 +0100)]
Hozzáatam egy .gitignor file-t hogy még véletlenül se comitolja valaki a config.php-t

8 years agoMódosítottam a térképeket és a "még nem tudom" információkat pedig leszedtem.
Dévai Tamás [Thu, 14 Mar 2013 08:29:46 +0000 (09:29 +0100)]
Módosítottam a térképeket és a "még nem tudom" információkat pedig leszedtem.

8 years agoUpdated jquery mobile and jquery a jquery ui map plugin
Dévai Tamás [Thu, 14 Mar 2013 08:27:40 +0000 (09:27 +0100)]
Updated jquery mobile and jquery a jquery ui map plugin

8 years agoMeg fixáltam a design-ban a footer magasságát
Dévai Tamás [Tue, 12 Mar 2013 13:59:10 +0000 (14:59 +0100)]
Meg fixáltam a design-ban a footer magasságát

8 years agoÁtírtam a 2012-t 2013-ra
Dévai Tamás [Tue, 12 Mar 2013 13:43:35 +0000 (14:43 +0100)]
Átírtam a 2012-t 2013-ra

8 years agoRemoved unused files.
Dévai Tamás [Tue, 12 Mar 2013 13:40:55 +0000 (14:40 +0100)]
Removed unused files.

8 years agoÁtírtam a tweeter hastaget és működik
Dévai Tamás [Tue, 12 Mar 2013 13:19:57 +0000 (14:19 +0100)]
Átírtam a tweeter hastaget és működik

9 years agoKicsit szebb a szünet most...
Zoltan Kiss [Wed, 11 Apr 2012 19:34:00 +0000 (21:34 +0200)]
Kicsit szebb a szünet most...

9 years agoaprobb valtoztatasok a live oldalon
Zsombor Nagy [Wed, 11 Apr 2012 14:52:28 +0000 (16:52 +0200)]
aprobb valtoztatasok a live oldalon

9 years agokit kell hivni ha nem jon a busz
Zsombor Nagy [Wed, 11 Apr 2012 14:52:12 +0000 (16:52 +0200)]
kit kell hivni ha nem jon a busz

9 years agoha nincs eloadas, ne jelenjen meg a kereso mezo se
Zsombor Nagy [Wed, 11 Apr 2012 10:22:55 +0000 (12:22 +0200)]
ha nincs eloadas, ne jelenjen meg a kereso mezo se

9 years agoha nincs meg kedvenc program kivalasztva, akkor irjuk ki, hogy nincs
Zsombor Nagy [Wed, 11 Apr 2012 10:20:57 +0000 (12:20 +0200)]
ha nincs meg kedvenc program kivalasztva, akkor irjuk ki, hogy nincs

9 years agokicsit legyen kevesbe halvany az elmult eloadas
Zsombor Nagy [Wed, 11 Apr 2012 10:11:17 +0000 (12:11 +0200)]
kicsit legyen kevesbe halvany az elmult eloadas

9 years agoMegváltoztattam a next oldalt, a menp előadásokat is mutatja limit 12
Zoltan Kiss [Wed, 11 Apr 2012 10:04:32 +0000 (12:04 +0200)]
Megváltoztattam a next oldalt, a menp előadásokat is mutatja limit 12

9 years agoHa vége van, akkor szürkítünk
Zoltan Kiss [Wed, 11 Apr 2012 08:38:43 +0000 (10:38 +0200)]
Ha vége van, akkor szürkítünk

9 years agoBeraktam a live-ot a menübe. Figyelem a működését.
Zoltan Kiss [Wed, 11 Apr 2012 05:48:27 +0000 (07:48 +0200)]
Beraktam a live-ot a menübe. Figyelem a működését.

9 years agoA future, past tagek helyesen kerülnek a teljes programba
Zoltan Kiss [Tue, 10 Apr 2012 21:33:16 +0000 (23:33 +0200)]
A future, past tagek helyesen kerülnek a teljes programba

9 years agokicsit atfogalmaztam a szoveget
Zsombor Nagy [Tue, 10 Apr 2012 13:19:13 +0000 (15:19 +0200)]
kicsit atfogalmaztam a szoveget

9 years agotudnivalok: a honlap aljan is van menu
Zsombor Nagy [Tue, 10 Apr 2012 13:14:14 +0000 (15:14 +0200)]
tudnivalok: a honlap aljan is van menu

9 years agolecsereltem a footer szoveget csak siman "Networkshop 2012"-re
Zsombor Nagy [Tue, 10 Apr 2012 13:12:47 +0000 (15:12 +0200)]
lecsereltem a footer szoveget csak siman "Networkshop 2012"-re

9 years agomenu a footerbe is biztos ami biztos
Zsombor Nagy [Tue, 10 Apr 2012 12:57:00 +0000 (14:57 +0200)]
menu a footerbe is biztos ami biztos

9 years agoleegyszerusitett oldalak butatelefonokra
Zsombor Nagy [Tue, 10 Apr 2012 12:42:00 +0000 (14:42 +0200)]
leegyszerusitett oldalak butatelefonokra

9 years agoA live.php-ba az igazi channel-t élesítettem.
Zoltan Kiss [Tue, 10 Apr 2012 12:17:39 +0000 (14:17 +0200)]
A live.php-ba az igazi channel-t élesítettem.

9 years agoa kovetkezo eloadasok legyen a nyitooldal
Zsombor Nagy [Tue, 10 Apr 2012 05:49:27 +0000 (07:49 +0200)]
a kovetkezo eloadasok legyen a nyitooldal

9 years agoteremcsere, uj terkep
Zsombor Nagy [Sat, 7 Apr 2012 07:16:17 +0000 (09:16 +0200)]
teremcsere, uj terkep

9 years agomeg egy-ket soft hyphen
Zsombor Nagy [Fri, 6 Apr 2012 12:42:25 +0000 (14:42 +0200)]
meg egy-ket soft hyphen

9 years agolemaradt dolgok a buszmenetrendhez
Zsombor Nagy [Fri, 6 Apr 2012 12:36:44 +0000 (14:36 +0200)]
lemaradt dolgok a buszmenetrendhez

9 years agobuszmenetrend
Zsombor Nagy [Fri, 6 Apr 2012 12:34:41 +0000 (14:34 +0200)]
buszmenetrend

9 years agoKérdőív infók a tudnivalók aljára
Zoltan Kiss [Fri, 6 Apr 2012 11:48:13 +0000 (13:48 +0200)]
Kérdőív infók a tudnivalók aljára

9 years agoTech infók a tudnivalók aljára
Zoltan Kiss [Fri, 6 Apr 2012 11:38:08 +0000 (13:38 +0200)]
Tech infók a tudnivalók aljára

9 years agolink a buszokra
Zsombor Nagy [Fri, 6 Apr 2012 11:33:59 +0000 (13:33 +0200)]
link a buszokra

9 years agolink a buszjaratokra
Zsombor Nagy [Fri, 6 Apr 2012 11:26:15 +0000 (13:26 +0200)]
link a buszjaratokra

9 years agonem fer ki az (iCal formatumban), kicsereltem arra, hogy: (iCal)
Zsombor Nagy [Fri, 6 Apr 2012 09:00:23 +0000 (11:00 +0200)]
nem fer ki az (iCal formatumban), kicsereltem arra, hogy: (iCal)

9 years agoremelhetoleg ez egy javitas az opera mini problemara
Zsombor Nagy [Fri, 6 Apr 2012 06:39:26 +0000 (08:39 +0200)]
remelhetoleg ez egy javitas az opera mini problemara