neptun-test-ws.git
11 years agoNagybetüs Kod a bemeneti Neptun listában. master
Adam Lantos [Tue, 6 Oct 2009 10:02:00 +0000 (12:02 +0200)]
Nagybetüs Kod a bemeneti Neptun listában.

11 years agoJAXB bindingok tisztítása és személyi adatok szinkron.
Adam Lantos [Mon, 5 Oct 2009 14:40:48 +0000 (16:40 +0200)]
JAXB bindingok tisztítása és személyi adatok szinkron.

11 years agoDist és build könyvtárak nem kellenek.
Adam Lantos [Mon, 5 Oct 2009 14:40:05 +0000 (16:40 +0200)]
Dist és build könyvtárak nem kellenek.

11 years agoNeptun teszt webszolgáltatás - státusszinkron
Adam Lantos [Mon, 5 Oct 2009 14:00:43 +0000 (16:00 +0200)]
Neptun teszt webszolgáltatás - státusszinkron