neptun-ldap-script.git
11 years agoFutás végi üzenetek letisztázása. master
Adam Lantos [Mon, 22 Mar 2010 17:00:14 +0000 (18:00 +0100)]
Futás végi üzenetek letisztázása.

11 years agoUtolsó szinkron időbélyeg kezelés finomítása.
Adam Lantos [Mon, 22 Mar 2010 16:59:10 +0000 (17:59 +0100)]
Utolsó szinkron időbélyeg kezelés finomítása.

11 years agoTömbök előzetes nullázása oktatási szinkronizációnál.
Adam Lantos [Mon, 22 Mar 2010 15:26:03 +0000 (16:26 +0100)]
Tömbök előzetes nullázása oktatási szinkronizációnál.

11 years agoOktatási szinkronnál niifPersonOrgId használata.
Adam Lantos [Mon, 22 Mar 2010 14:57:55 +0000 (15:57 +0100)]
Oktatási szinkronnál niifPersonOrgId használata.

11 years agoEmail címek kisbetűsítése és egyedivé tétele.
Adam Lantos [Mon, 22 Mar 2010 13:57:07 +0000 (14:57 +0100)]
Email címek kisbetűsítése és egyedivé tétele.

11 years agoTanszék név egyediség javítása.
Adam Lantos [Mon, 22 Mar 2010 10:56:43 +0000 (11:56 +0100)]
Tanszék név egyediség javítása.

11 years agoHibával történő kilépésnél rövid üzenet.
Adam Lantos [Mon, 22 Mar 2010 10:50:07 +0000 (11:50 +0100)]
Hibával történő kilépésnél rövid üzenet.

11 years agoOktatási kapcsolatoknál egyediség biztosítása.
Adam Lantos [Mon, 22 Mar 2010 10:49:17 +0000 (11:49 +0100)]
Oktatási kapcsolatoknál egyediség biztosítása.

11 years agoLogolásnál a szinkronizációs osztályok kiírása.
Adam Lantos [Mon, 22 Mar 2010 10:40:50 +0000 (11:40 +0100)]
Logolásnál a szinkronizációs osztályok kiírása.

11 years agoSzinkronizációs metódus végén logolja a módosult és új rekordok számát.
Adam Lantos [Mon, 22 Mar 2010 10:34:59 +0000 (11:34 +0100)]
Szinkronizációs metódus végén logolja a módosult és új rekordok számát.

11 years agoAudit logolás megvalósítása.
Adam Lantos [Mon, 22 Mar 2010 10:24:11 +0000 (11:24 +0100)]
Audit logolás megvalósítása.

Az audit log a módosult illetve létrejött bejegyzésekre
vonatkozó információkat fogja tartalmazni.

11 years agoLDAP attribútum nevek nagybetű-érzékenysége.
Adam Lantos [Mon, 22 Mar 2010 09:41:41 +0000 (10:41 +0100)]
LDAP attribútum nevek nagybetű-érzékenysége.

Az LDAP-ban az attribútum nevek nem nagybetű-érzékenyek,
azonban a PHP-ban tömbként jelennek meg, így ott az indexelés
betűérzékeny. A language-tagelt attribútum értékeknél azonban
nem lehet befolyásolni a lekérdezéskor az attribútum pontos
nevét, ezért mostantól a konfigurált nevek nem kerülnek
kisbetűsítéssel egységesítésre.

11 years agoTelefonszám normalizálásban zárójelek eltüntetése.
Adam Lantos [Mon, 22 Mar 2010 09:33:57 +0000 (10:33 +0100)]
Telefonszám normalizálásban zárójelek eltüntetése.

11 years agoDebug üzenetek számításigényének csökkentése.
Adam Lantos [Fri, 19 Mar 2010 11:07:36 +0000 (12:07 +0100)]
Debug üzenetek számításigényének csökkentése.

11 years agoLDAP kapcsolat létrejött üzenet.
Adam Lantos [Fri, 19 Mar 2010 10:38:09 +0000 (11:38 +0100)]
LDAP kapcsolat létrejött üzenet.

11 years agoWSDL tesztelés finomítása.
Adam Lantos [Fri, 19 Mar 2010 10:37:51 +0000 (11:37 +0100)]
WSDL tesztelés finomítása.

11 years agoFutási log kimenetre írása --verbose kapcsoló esetén.
Adam Lantos [Fri, 19 Mar 2010 10:27:03 +0000 (11:27 +0100)]
Futási log kimenetre írása --verbose kapcsoló esetén.

11 years agoLDAP és Neptun kapcsolat tesztelése.
Adam Lantos [Fri, 19 Mar 2010 10:22:41 +0000 (11:22 +0100)]
LDAP és Neptun kapcsolat tesztelése.

11 years agoÉkezettelenítés javítása.
Adam Lantos [Fri, 26 Feb 2010 14:05:29 +0000 (15:05 +0100)]
Ékezettelenítés javítása.

11 years agoSzakkód mentése az niifEduPersonMajor attribútumba.
Adam Lantos [Fri, 26 Feb 2010 13:32:17 +0000 (14:32 +0100)]
Szakkód mentése az niifEduPersonMajor attribútumba.

11 years agoLogüzenet egyértelműsítése.
Adam Lantos [Fri, 26 Feb 2010 13:29:30 +0000 (14:29 +0100)]
Logüzenet egyértelműsítése.

11 years agoKar, szak adatok kitöltése hallgatóknál.
Adam Lantos [Fri, 26 Feb 2010 13:11:51 +0000 (14:11 +0100)]
Kar, szak adatok kitöltése hallgatóknál.

11 years agoSzervezeti egység név lekérdezése a gyorstárba.
Adam Lantos [Fri, 26 Feb 2010 12:33:54 +0000 (13:33 +0100)]
Szervezeti egység név lekérdezése a gyorstárba.

11 years agoSzervezeti kapcsolat szinkronizáció.
Adam Lantos [Wed, 24 Feb 2010 15:17:17 +0000 (16:17 +0100)]
Szervezeti kapcsolat szinkronizáció.

11 years agoA státusz szinkron nem képes entry létrehozására.
Adam Lantos [Wed, 24 Feb 2010 14:22:10 +0000 (15:22 +0100)]
A státusz szinkron nem képes entry létrehozására.

Ez a metódus csak akkor adhat vissza igaz értéket, ha a
szinkronizáció képes új bejegyzést létrehozni, a státusznál
viszont az üres keresési eredmény hibának számít.

11 years agoTovábbi dokumentáció.
Adam Lantos [Wed, 24 Feb 2010 14:20:51 +0000 (15:20 +0100)]
További dokumentáció.

11 years agoSzelektív attribútum-felülírási szemantika.
Adam Lantos [Wed, 24 Feb 2010 11:05:30 +0000 (12:05 +0100)]
Szelektív attribútum-felülírási szemantika.

Az egyes LDAP attribútumok esetén eldönthető, hogy az attribútum
a NEPTUN-ból milyen feltételek mellett írható felül.

11 years agoÚj LDAP bejegyzésre egy külön flag használata.
Adam Lantos [Tue, 23 Feb 2010 15:16:49 +0000 (16:16 +0100)]
Új LDAP bejegyzésre egy külön flag használata.

11 years agoNevek angol változatának tárolása.
Adam Lantos [Tue, 23 Feb 2010 14:55:09 +0000 (15:55 +0100)]
Nevek angol változatának tárolása.

11 years agoLDAP attribútum névben lehet ; és - karakter is (language code).
Adam Lantos [Tue, 23 Feb 2010 13:01:45 +0000 (14:01 +0100)]
LDAP attribútum névben lehet ; és - karakter is (language code).

11 years agoBME leképező osztályok átstruktúrálása.
Adam Lantos [Fri, 19 Feb 2010 12:52:25 +0000 (13:52 +0100)]
BME leképező osztályok átstruktúrálása.

11 years agoNévterek kötelező használata XML feldolgozásnál.
Adam Lantos [Fri, 19 Feb 2010 12:05:59 +0000 (13:05 +0100)]
Névterek kötelező használata XML feldolgozásnál.

11 years agoDokumentáció, formázás.
Adam Lantos [Thu, 18 Feb 2010 15:42:57 +0000 (16:42 +0100)]
Dokumentáció, formázás.

11 years agoBejegyzés feldolgozás javítása.
Adam Lantos [Mon, 15 Feb 2010 15:43:35 +0000 (16:43 +0100)]
Bejegyzés feldolgozás javítása.

11 years agoOktatási szinkronizációnál szervezeti kapcsolat beállítása.
Adam Lantos [Mon, 15 Feb 2010 15:38:59 +0000 (16:38 +0100)]
Oktatási szinkronizációnál szervezeti kapcsolat beállítása.

11 years agoEgységek építése egy szinten, nem hierarchikusan.
Adam Lantos [Mon, 15 Feb 2010 14:45:34 +0000 (15:45 +0100)]
Egységek építése egy szinten, nem hierarchikusan.

11 years agoSzervezeti egység DN leképezés javítása.
Adam Lantos [Mon, 15 Feb 2010 14:17:54 +0000 (15:17 +0100)]
Szervezeti egység DN leképezés javítása.

11 years agoBejegyzés azonosító metódus hozzáadása.
Adam Lantos [Mon, 15 Feb 2010 13:56:10 +0000 (14:56 +0100)]
Bejegyzés azonosító metódus hozzáadása.

11 years agoSzervezeti egység hierarchia szinkronizáció.
Adam Lantos [Mon, 15 Feb 2010 13:45:36 +0000 (14:45 +0100)]
Szervezeti egység hierarchia szinkronizáció.

11 years agoXML prefix keresés javítása.
Adam Lantos [Mon, 15 Feb 2010 13:00:33 +0000 (14:00 +0100)]
XML prefix keresés javítása.

11 years agoSzervezeti hierarchia webszolgáltatás hívás.
Adam Lantos [Mon, 15 Feb 2010 12:53:33 +0000 (13:53 +0100)]
Szervezeti hierarchia webszolgáltatás hívás.

11 years agoVariable reference return notice elhallgattatása.
Adam Lantos [Fri, 12 Feb 2010 17:24:37 +0000 (18:24 +0100)]
Variable reference return notice elhallgattatása.

11 years agoTelefonszámok egyedivé tétele.
Adam Lantos [Fri, 12 Feb 2010 17:19:04 +0000 (18:19 +0100)]
Telefonszámok egyedivé tétele.

Az LDAP-ban a telefonszámokat a szóközök illetve kötőjelek
figyelmen kívül hagyásával kell összehasonlítani, az ütközések
elkerülése miatt a szinkronizáció előtt konvertálni kell
a telefonszámokat.

11 years agoNiifPersonOrgID használata a Neptun kód tárolására.
Adam Lantos [Fri, 12 Feb 2010 16:53:00 +0000 (17:53 +0100)]
NiifPersonOrgID használata a Neptun kód tárolására.

11 years agoHiba esetén legyen lehetőség a futás megállítására.
Adam Lantos [Fri, 12 Feb 2010 16:18:37 +0000 (17:18 +0100)]
Hiba esetén legyen lehetőség a futás megállítására.

11 years agoAttribútum-értékek egyedivé tétele.
Adam Lantos [Fri, 12 Feb 2010 15:02:15 +0000 (16:02 +0100)]
Attribútum-értékek egyedivé tétele.

11 years agoOktatási szinkron sebességének logolása.
Adam Lantos [Fri, 12 Feb 2010 14:53:56 +0000 (15:53 +0100)]
Oktatási szinkron sebességének logolása.

11 years agoOktatási szinkronnál lehetőség az csoportos szinkronra.
Adam Lantos [Fri, 12 Feb 2010 14:44:48 +0000 (15:44 +0100)]
Oktatási szinkronnál lehetőség az csoportos szinkronra.

Az oktatási szinkron esetén az összes hallgatóra és oktatóra
le kell futtatni a szinkronizációt. Ezt a webszolgáltatás
interfészén beadott neptunkód-listával kell megtenni.
A szinkronizáció tehát lekérdezi az összes hallgató és oktató
neptun kódját, majd ezzel meghívja a webszolgáltatást.

11 years agoNeptun listát visszaadó metódus átnevezése.
Adam Lantos [Fri, 12 Feb 2010 14:27:02 +0000 (15:27 +0100)]
Neptun listát visszaadó metódus átnevezése.

Ezt a metódust más értelemben is kell használni, félrevezető
a neve.

11 years agoKozmetikai (autoformat) változtatások.
Adam Lantos [Fri, 12 Feb 2010 13:22:27 +0000 (14:22 +0100)]
Kozmetikai (autoformat) változtatások.

11 years agoLDAP keresés / olvasás átírása.
Adam Lantos [Fri, 12 Feb 2010 13:21:57 +0000 (14:21 +0100)]
LDAP keresés / olvasás átírása.

Az LDAP keresés interfésze megváltozott, mostantól lehetőség
van több bejegyzés keresésére is, valamint a bejegyzés
attribútumok nem egyszerre töltődnek be (ldap_get_entries),
hanem bejegyzésenként (ldap_next_entry, ldap_get_attributes).

11 years agoSyncManager javítások.
Adam Lantos [Fri, 12 Feb 2010 13:19:06 +0000 (14:19 +0100)]
SyncManager javítások.

11 years agoKülön bejegyzés-feldolgozó metódus létrehozása.
Adam Lantos [Thu, 11 Feb 2010 16:20:00 +0000 (17:20 +0100)]
Külön bejegyzés-feldolgozó metódus létrehozása.

Ez a külön metódus kelleni fog az oktatási szinkronnál, ott ugyanis
az LDAP-ból kérdezett neptun kódokra kell futtatni a szinkronizációt.

11 years agoOktatási szinkron megvalósítása.
Adam Lantos [Thu, 11 Feb 2010 16:18:59 +0000 (17:18 +0100)]
Oktatási szinkron megvalósítása.

Ez az implementáció egyelőre csak explicit neptun listával működik,
ugyanis a webszolgáltatáson csak így lehet kérni.

11 years agoOktatási adatok kezelése a bejegyzésben.
Adam Lantos [Thu, 11 Feb 2010 16:17:56 +0000 (17:17 +0100)]
Oktatási adatok kezelése a bejegyzésben.

11 years agoOktatási szinkron WS hívás.
Adam Lantos [Thu, 11 Feb 2010 16:17:36 +0000 (17:17 +0100)]
Oktatási szinkron WS hívás.

11 years agoFormázás javítása.
Adam Lantos [Thu, 11 Feb 2010 16:17:24 +0000 (17:17 +0100)]
Formázás javítása.

11 years agoIdőcsúszás kezelése a szinkronizációban.
Adam Lantos [Wed, 25 Nov 2009 14:53:46 +0000 (15:53 +0100)]
Időcsúszás kezelése a szinkronizációban.

11 years agoNeptun kódok nagybetűsítése.
Adam Lantos [Wed, 25 Nov 2009 13:32:04 +0000 (14:32 +0100)]
Neptun kódok nagybetűsítése.

11 years agoFix typo.
Adam Lantos [Wed, 25 Nov 2009 13:25:33 +0000 (14:25 +0100)]
Fix typo.

11 years agoParancssori paraméter-kezelés és logolás javítása.
Adam Lantos [Wed, 25 Nov 2009 13:24:05 +0000 (14:24 +0100)]
Parancssori paraméter-kezelés és logolás javítása.

11 years agoTeljes szinkronizációra parancssori kapcsoló.
Adam Lantos [Wed, 25 Nov 2009 13:12:07 +0000 (14:12 +0100)]
Teljes szinkronizációra parancssori kapcsoló.

11 years agoEgyes szinkronmodulok engedélyezése parancssorból.
Adam Lantos [Wed, 25 Nov 2009 13:10:26 +0000 (14:10 +0100)]
Egyes szinkronmodulok engedélyezése parancssorból.

11 years agoNeptun lista fájlból olvasása.
Adam Lantos [Wed, 25 Nov 2009 13:09:55 +0000 (14:09 +0100)]
Neptun lista fájlból olvasása.

11 years agoXML prefix keresés javítása.
Adam Lantos [Thu, 19 Nov 2009 16:46:47 +0000 (17:46 +0100)]
XML prefix keresés javítása.

11 years agoSzinkronizációs kód átírása.
Adam Lantos [Thu, 19 Nov 2009 16:36:05 +0000 (17:36 +0100)]
Szinkronizációs kód átírása.

11 years agoSortörés-beillesztő metódus mozgatása.
Adam Lantos [Thu, 19 Nov 2009 16:26:31 +0000 (17:26 +0100)]
Sortörés-beillesztő metódus mozgatása.

11 years agoStátusz szinkron portolása az új WS hívás API-ra.
Adam Lantos [Thu, 19 Nov 2009 14:31:44 +0000 (15:31 +0100)]
Státusz szinkron portolása az új WS hívás API-ra.

11 years agoWebszolgáltatás hívások abstrakciója.
Adam Lantos [Thu, 19 Nov 2009 14:08:14 +0000 (15:08 +0100)]
Webszolgáltatás hívások abstrakciója.

11 years agoXML sortörés kezelés átírása.
Adam Lantos [Thu, 19 Nov 2009 13:56:46 +0000 (14:56 +0100)]
XML sortörés kezelés átírása.

11 years agoCsak akkor legyen member, ha oktató, alkalmazott vagy hallgató.
Adam Lantos [Mon, 2 Nov 2009 16:34:04 +0000 (17:34 +0100)]
Csak akkor legyen member, ha oktató, alkalmazott vagy hallgató.

11 years agoEgyszeri státusz szinkron megvalósítása a webszolgáltatással.
Adam Lantos [Mon, 2 Nov 2009 16:33:33 +0000 (17:33 +0100)]
Egyszeri státusz szinkron megvalósítása a webszolgáltatással.

11 years agoTelefonszám todok.
Adam Lantos [Mon, 2 Nov 2009 15:30:51 +0000 (16:30 +0100)]
Telefonszám todok.

11 years agoÜres címek figyelmen kívül hagyása.
Adam Lantos [Mon, 2 Nov 2009 14:06:26 +0000 (15:06 +0100)]
Üres címek figyelmen kívül hagyása.

11 years agoAktuális memóriahasználat logolása.
Adam Lantos [Mon, 2 Nov 2009 14:06:05 +0000 (15:06 +0100)]
Aktuális memóriahasználat logolása.

11 years agoSzemélyszinkron teszt webszolgáltatáshoz igazítása.
Adam Lantos [Mon, 2 Nov 2009 14:04:50 +0000 (15:04 +0100)]
Személyszinkron teszt webszolgáltatáshoz igazítása.

11 years agoÜres XML elementek kezelésének javítása.
Adam Lantos [Mon, 2 Nov 2009 14:01:47 +0000 (15:01 +0100)]
Üres XML elementek kezelésének javítása.

11 years agoNe mérjen maximális memóriahasználatot.
Adam Lantos [Mon, 2 Nov 2009 11:18:22 +0000 (12:18 +0100)]
Ne mérjen maximális memóriahasználatot.

A memory_get_peak_usage() függvény csak php-5.2 óta létezik.

11 years agoSOAP Action fejléc helyes átadása.
Adam Lantos [Mon, 2 Nov 2009 10:56:19 +0000 (11:56 +0100)]
SOAP Action fejléc helyes átadása.

11 years agoFeldolgozási sebesség logolása.
Adam Lantos [Mon, 2 Nov 2009 10:52:04 +0000 (11:52 +0100)]
Feldolgozási sebesség logolása.

11 years agoMobiltelefonszám szinkron konfiguráció.
Adam Lantos [Tue, 6 Oct 2009 10:06:41 +0000 (12:06 +0200)]
Mobiltelefonszám szinkron konfiguráció.

11 years agoSzemély szinkron web service-ből.
Adam Lantos [Tue, 6 Oct 2009 10:06:23 +0000 (12:06 +0200)]
Személy szinkron web service-ből.

11 years agoStátusz szinkronizálás web service-ből.
Adam Lantos [Mon, 5 Oct 2009 13:48:28 +0000 (15:48 +0200)]
Státusz szinkronizálás web service-ből.

11 years agoWeb service kezelő osztály hozzáadása.
Adam Lantos [Mon, 5 Oct 2009 13:47:35 +0000 (15:47 +0200)]
Web service kezelő osztály hozzáadása.

11 years agoXML névtér kezelés az XML parserben.
Adam Lantos [Mon, 5 Oct 2009 12:47:55 +0000 (14:47 +0200)]
XML névtér kezelés az XML parserben.

A visszatérő tömbben csak a lokális nevek szerepelnek,
illetve lehetőség van egy bizonyos névtérben történő
keresésre is.

11 years agoNéhány komment. sync-interface-0.2
Adam Lantos [Thu, 1 Oct 2009 12:48:11 +0000 (14:48 +0200)]
Néhány komment.

11 years agoLDAP rename-t csak módosítás esetén érdemes vizsgálni.
Adam Lantos [Thu, 1 Oct 2009 12:47:37 +0000 (14:47 +0200)]
LDAP rename-t csak módosítás esetén érdemes vizsgálni.

11 years agoPélda a setXXX metódus használatára.
Adam Lantos [Thu, 1 Oct 2009 12:47:02 +0000 (14:47 +0200)]
Példa a setXXX metódus használatára.

11 years agoMobiltelefonszám külön kezelése.
Adam Lantos [Thu, 1 Oct 2009 12:46:35 +0000 (14:46 +0200)]
Mobiltelefonszám külön kezelése.

11 years agoBME bejegyzés osztályok dokumentálása.
Adam Lantos [Tue, 22 Sep 2009 13:29:23 +0000 (15:29 +0200)]
BME bejegyzés osztályok dokumentálása.

11 years agoOktatási szinkron hozzáadva.
Adam Lantos [Tue, 22 Sep 2009 12:56:37 +0000 (14:56 +0200)]
Oktatási szinkron hozzáadva.

11 years agoFutásidő mérés javítása.
Adam Lantos [Tue, 22 Sep 2009 12:36:40 +0000 (14:36 +0200)]
Futásidő mérés javítása.

11 years agoSzemély sémára áttérés és felesleges kisbetűsítések törlése.
Adam Lantos [Tue, 22 Sep 2009 12:24:56 +0000 (14:24 +0200)]
Személy sémára áttérés és felesleges kisbetűsítések törlése.

Az XML értelmezés és a NEPTUN attribútumok leképezése ezentúl
nagybetűérzékeny!

11 years agoStátusz példa és PersonEntry átírása a séma szerintire.
Adam Lantos [Tue, 22 Sep 2009 12:00:27 +0000 (14:00 +0200)]
Státusz példa és PersonEntry átírása a séma szerintire.

11 years agoParancssori futtatás és paraméterek feldolgozása.
Adam Lantos [Tue, 22 Sep 2009 11:40:58 +0000 (13:40 +0200)]
Parancssori futtatás és paraméterek feldolgozása.

11 years agoDebug log írásnál a defined() elkerülése.
Adam Lantos [Tue, 22 Sep 2009 11:39:10 +0000 (13:39 +0200)]
Debug log írásnál a defined() elkerülése.

11 years agoA test.php használata az xmlreader.php helyett.
Adam Lantos [Tue, 22 Sep 2009 09:49:03 +0000 (11:49 +0200)]
A test.php használata az xmlreader.php helyett.

11 years agoMegfelelő idézőjelek használata (" cseréje ' -re).
Adam Lantos [Tue, 22 Sep 2009 09:39:34 +0000 (11:39 +0200)]
Megfelelő idézőjelek használata (" cseréje ' -re).

11 years agoEntryPopulator átnevezése EntryManager-ré.
Adam Lantos [Fri, 18 Sep 2009 13:34:25 +0000 (15:34 +0200)]
EntryPopulator átnevezése EntryManager-ré.

11 years agoLDAP Handler dokumentáció javítás.
Adam Lantos [Fri, 18 Sep 2009 13:28:01 +0000 (15:28 +0200)]
LDAP Handler dokumentáció javítás.