gp-sandbox.git
11 years agotesztelek én is master
Zsombor Nagy [Thu, 25 Mar 2010 16:22:18 +0000 (17:22 +0100)]
tesztelek én is

11 years agoREADME.md nev javitasa
Tamas Jung [Thu, 25 Mar 2010 10:24:07 +0000 (11:24 +0100)]
README.md nev javitasa

11 years agoegy kis valtoztatas a readmeben
Tamas Jung [Thu, 25 Mar 2010 10:21:40 +0000 (11:21 +0100)]
egy kis valtoztatas a readmeben

11 years agoAdding file1
martoni [Thu, 25 Mar 2010 10:09:42 +0000 (11:09 +0100)]
Adding file1

11 years agoaz elso commit
Tamas Jung [Wed, 24 Mar 2010 09:55:31 +0000 (10:55 +0100)]
az elso commit