gp-doc.git
10 years agospell checking, fixes master
Tamas Jung [Tue, 11 Jan 2011 01:37:31 +0000 (02:37 +0100)]
spell checking, fixes

10 years agoszaminak kuldott
Tamas Jung [Fri, 29 Oct 2010 06:10:08 +0000 (08:10 +0200)]
szaminak kuldott

10 years agouzemeltetes kesz
Tamas Jung [Thu, 28 Oct 2010 10:46:58 +0000 (12:46 +0200)]
uzemeltetes kesz

10 years agotelepites elso valtozat
Tamas Jung [Thu, 28 Oct 2010 09:54:25 +0000 (11:54 +0200)]
telepites elso valtozat

10 years agomai statusz
Tamas Jung [Mon, 9 Aug 2010 10:40:12 +0000 (12:40 +0200)]
mai statusz

10 years agostatusz
Tamas Jung [Wed, 2 Jun 2010 07:52:20 +0000 (09:52 +0200)]
statusz

10 years agoror diagram, passenger komment, config javitas, kuldes elott
Tamas Jung [Thu, 15 Apr 2010 09:49:50 +0000 (11:49 +0200)]
ror diagram, passenger komment, config javitas, kuldes elott

11 years agotartalmi veglegezes, Word formatumra atteres
Tamas Jung [Tue, 13 Apr 2010 10:53:21 +0000 (12:53 +0200)]
tartalmi veglegezes, Word formatumra atteres

11 years agoezt kuldtem szaminak
Tamas Jung [Tue, 30 Mar 2010 21:51:24 +0000 (23:51 +0200)]
ezt kuldtem szaminak

11 years agoapro javitas
Tamas Jung [Tue, 30 Mar 2010 21:50:54 +0000 (23:50 +0200)]
apro javitas

11 years agoformai javitas
Tamas Jung [Tue, 30 Mar 2010 12:22:26 +0000 (14:22 +0200)]
formai javitas

11 years agoigy nyitotta meg rendesen a Word
Tamas Jung [Tue, 30 Mar 2010 12:15:27 +0000 (14:15 +0200)]
igy nyitotta meg rendesen a Word

11 years agoszaminak kuldom, kedd 13h
Tamas Jung [Tue, 30 Mar 2010 11:08:28 +0000 (13:08 +0200)]
szaminak kuldom, kedd 13h

11 years agobackup
Tamas Jung [Tue, 30 Mar 2010 06:05:06 +0000 (08:05 +0200)]
backup

11 years agomar csak 50%
Tamas Jung [Fri, 26 Mar 2010 07:32:14 +0000 (08:32 +0100)]
mar csak 50%

11 years ago80%-os keszultseg
Tamas Jung [Thu, 25 Mar 2010 18:28:01 +0000 (19:28 +0100)]
80%-os keszultseg

11 years agoreadme valtozas
Tamas Jung [Thu, 25 Mar 2010 12:36:25 +0000 (13:36 +0100)]
readme valtozas

11 years agokoncepcioterv nulladik
Tamas Jung [Thu, 25 Mar 2010 12:32:48 +0000 (13:32 +0100)]
koncepcioterv nulladik

11 years agoaz elso commit kiprobalni, h megy-e"
Tamas Jung [Thu, 25 Mar 2010 12:27:35 +0000 (13:27 +0100)]
az elso commit kiprobalni, h megy-e"